O PODJETJU

Družinsko podjetje Avto moto center Kocjančič, Janez Kocjančič s.p. je pričelo z delovanjem leta 1977. Prvotno smo se ukvarjali samo s storitvami avtovleke, kot prvi v naši regiji. Leta 1987 je Janez Kocjančič razširil svojo obrt in zgradil ter opremil svojo prvo lastno mehanično delavnico.

Podjetnost in uspešno poslovanje sta v 90ih letih narekovali rast,  kadrovsko in prostorsko, zato smo se preselili v nove prostore v Ivančno Gorico. Nahajamo se v neposredni bližini avtoceste Ljubljana – Novo Mesto, poleg izvoza za Ivančno Gorico.

Zaradi vse večjih potreb na tržišču po raznovrstnih avtodelih  smo prevzeli tudi franšizno trgovino podjetja MOTOMAT iz Ljubljane, ki je danes združeno v
podjetje ADEL. Z njimi uspešno sodelujemo že več kot 15 let. Tako imamo vedno na zalogi ves potrošni material za vozila v okvari.

Naša prednost je v tem, da imamo pri reševanju intervencij na cesti, na voljo vse rezervne dele tudi izven delovnega časa.

Avtomehanična delavnica je opremljena z najsodobnejšo opremo za učinkovit in hiter servis vozil. Strankam sta na voljo dve dvigali, celotna diagnostika za vse tipe vozil, valji za preizkus zavor, merilec emisij izpušnih plinov, aparatura za vzdrževanje klimatskih naprav, stroj za premontažo in centriranje pnevmatik ter druga oprema.

Hitri kontakt