STORITVE

POPRAVILO IN SERVISIRANJE VOZIL

V našem servisu vam z najsodobnejšo opremo nudimo mehanične storitve za vse vrste vozil. Opravljamo redne servisne preglede, servise na osebnih in lahkih dostavnih vozilih kot tudi večja popravila na vseh vrstah vozil. 

Dolgoletne izkušnje, znanje in tehnologija so garancija za kakovostne servisne storitve.

24- URNA POMOČ NA CESTI

Vsi, ki ste veliko za volanom, veste, kako neprijetno je, če na cesti ostanete zaradi okvare, ali še veliko huje, če se vam pripeti prometna nesreča. Na razpolago smo vam 24 ur na dan vsak in dan v letu! Prevoze opravljamo v domačem in mednarodnem prometu ob vsakem času, po vaših navodilih in naših izkušnjah.

Smo dolgoletni pogodbeni partner asistence zavarovalnice Triglav in asistence Coriss.

Ker imamo na voljo avtovleko z nosilnostjo do 5 ton, lahko opravljamo tudi razne prevoze gradbene ali kmetijske mehanizacije.

VULKANIZERSTVO

V naši delavnici vam nudimo vrhunske vulkanizerske storitve, kot so montaža avtoplaščev in elektronsko uravnoteženje osebnih pnevmatik in pnevmatik za lahka dostavna vozila. V svojem skladišču imamo pnevmatik različnih proizvajalcev. Vodilne med njimi so Good Year, Dunlop, Michelin, Uniroyal, Sava, Fulda, Kleber, Debica in Barum.

TRGOVINA Z AVTODELI ADEL

ADEL je prijazna in zanesljiva trgovina z nadomestnimi deli za osebna vozila. Našim kupcem že drugo desetletje stojimo ob strani z nasvetom in hitro dobavo tistih nadomestnih delov, ki jih zares potrebujejo.

V naši trgovini vam nudimo nadomestne dele za večino znamk osebnih vozil, s poudarkom na izboru delov za popravila in vzdrževanje.